Väktare till Securitas Gävle

Gävle
Ansök senast: 2023-06-01

Företagsbeskrivning

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Securitas i Gästrikland växer och vi blir allt fler kollegor varje dag. Vi är idag 280 anställda med en bred blandning av människor med olika bakgrunder. I vårt område finns en mängd olika roller och funktioner. Några av dina kollegor du kommer träffa kan ha roller som: Butikskontrollant, ordningsvakt, gruppledare eller responder. Gemensamt för alla medarbetare är att vi förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att säkra det som behöver skyddas och hjälpa människor att känna sig trygga.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Jobbeskrivning

Vill du vara med oss och göra världen lite tryggare? På Securitas jobbar vi varje dag, dygnet runt, med att få människor att känna sig trygga. Vi tror att potentialen är vår mest värdefulla vara och vi arbetar för att skydda den, varje dag.

Som väktare hos oss kan du arbeta i flera olika roller men vi söker främst väktare till stationära uppdrag och ronderande uppdrag. Vi skyddar allt ifrån samhällsviktig verksamhet, industrier, butiker eller någons hem. Som väktare kan du arbeta både inom- och utomhus, natt eller dag.

Du kommer till exempel att:

  • Genomföra säkerhetskontroller ute hos våra kunder, exempelvis att larm är påkopplat, fönster stängda osv
  • Säkerställa att inga obehöriga vistas bland våra kunders verksamheter och lokaler

Vi strävar efter en värld där alla kan känna sig trygga och kan använda sina talanger på bästa sätt. Vi tror att potentialen är vår mest värdefulla vara - och vi arbetar för att skydda den, dygnet runt alla årets dagar. Vi får andra att känna sig trygga, så att de kan fortsätta uppnå deras drömmar eller förvalta sitt livsverk. På det sättet vill vi bidra till en tryggare värld. Ser du också världen på samma sätt som oss? Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi... Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck samtidigt din egna potential. 

Kravspecifikation

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. 

Specifikt efterfrågade krav: 

  • Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska
  • B-körkort

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en målmedveten, strukturerad och flexibel person. Vi ser också att du är en stabil och anspråkslös person. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: per-ake.andersson@securitas.se

Tjänsten är en behovsanställning där provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.